Отзиви

В много труден за мен момент реших да се обърна към Венета, защото разбрах, че е висококвалифициран специалист, на когото мога да имам пълно доверие. Първоначалният ми интерес беше единствено към холотропното дишане, но впоследствие видях, че всички методи, които тя използва, са изключително силни и ефективни. Започнахме с индивидуална работа, а сега посещавам само семинарите като начин за справяне със стреса и „презареждане на батериите”.
Диян
Казвам се Цвета. Не знаех как да продължа да живея и всичко около мен се разпадаше. Имахме четири срещи с Вени. Още след първата разбрах, че съм на правилното място. Днес имам собствен бизнес и съм щастлива жена, съпруга и майка! Благодаря ти, Вени!
Цвета
Дълги години живеех в любовен триъгълник. Исках да изляза, но нямах силите. Получавах така желаната нежност (трохите от трапезата). Г-жа Бучкуджиева ми помогна да се свържа със силата си и да осъзная ценността си. Днес имам до себе си прекрасен годеник, който идната седмица ще ми стане съпруг. През лятото двамата ще бъдем родители.
Виктория
Майка съм на две деца. Разбрах, че съпругът ми има друга връзка. Колкото и да отричаше, намерих доказателства и не знаех как да постъпя. Изпаднах в депресия. Той откри чрез приятели Венета и ме изпрати при нея. Имахме три индивидуални срещи и посетих един семинар. Даваше ми и задачи за домашно. Днес съм щастлива със себе си, с децата ни, а съпругът ми казва, че е бил сляп за силата и красотата ми. Разказа ми всичко и ми призна, че се чувства облекчен и освободен. Прави невероятни неща за мен, за да ме спечели отново. Аз се чувствам красива, като никога преди това. Права беше Вени, като каза, че един ден ще съм благодарна за всичко, което се случи тогава. Сега е много, много по-хубаво! Градим едно хармонично семейство и децата ни са спокойни и щастливи!
Деница
Срещите с Венета Бучкуджиева ми носят вяра в радостта и щастието. Изказвам своята благодарност за големия професионализъм, с който ми помага да бъда щастлив човек! Много успех за напред!
Петя Колева
Щастлив съм,че познавам Венета Бучкуджиева, защото тя връща спокойствието и хармонията в моето семейство. Пожелавам много хубави моменти!
Михаил Колев
Попаднах на семинар на Вени случайно (с приятели). Не мислех, че имам някакви проблеми, макар тогава те да са били изписани върху цялата ми външност. Тежах над 100 кг, бях сама и нямах постоянна работа. Тази среща преобърна всичко. Осъзнах колко съм дебела, тъжна и самотна. Започнах неуверено, а днес смея да твърдя, че съм заслужила резултатите - 40 килограма по-малко, прекрасни отношения с родителите, добра и доходна работа! Благодаря ти, Вени за моя нов живот!
Таня
Винаги съм си мислил,че всичко в живота зависи само от мен. До момента, в който усетих, че животът и щастието ми се изплъзват. Започна една дълга поредица от неуспехи, злополуки, болести и т.н. Тогава приятел ми каза за Венета. Не вярвах, че може някой да ме измъкне. Сега знам, че тя го може. Първо в кабинета ми обясни кое защо ми се случва и как може да се промени. Това внесе в мен голямо разбиране и спокойствие. После в семинара целият ми живот се преобърна. Днес съм доволен и безкрайно благодарен!
Стоян
Вени е точният водач и спътник - решим ли да оставим миналото зад нас, пожелаем ли уверено да вървим напред и най-вече - съберем ли сила и смелост да погледнем навътре. И така, опознавайки себе си, да откриваме пласт по пласт невероятната същност скрита в нас.
Деси

Здравейте, казвам се Аглика и бих желала да ви разкажа за себе си и как метода, който използва Вени Бучкуджиева ми помогна.

През 2000 г се омъжих за един много мил и грижовен мъж. През 2001 г. лекарите ми поставиха диагноза параноидна шизофрения. През годините смених няколко добри психиатри и много лекарства. Най – накрая през 2007 г. ми предписаха едно сравнително старо лекарство, което ми помогна да вляза в ремисия. През 2003 – 4 г. се занимавах с холотропно дишане със сертифициран фасилитатор и това ми помогна да изчистя много неща, но тогава това не доведе до намаляне дозата на лекарства. През 2011 г. поставиха диагноза на рак на белия дроб на прекрасния ми съпруг и след около година борба за живота му, Господ го прибра при себе си. Половин година по – късно моята прекрасна майка ме убеди да посетя семинара на Вени Бучкуджиева „Пътуване към себе си”. Това пътуване към себе си ми помогна да науча, разбера и осъзная много за видимия и невидимия свят. То ми помогна да разбера по – добре другите около мен и себе си и да излекувам вътрешните си рани. Сега се старая да живея в хармония с околното и себе си. А колкото до лекарствата, за тази почти година и половина, моята психиатърка постепенно ги намаляше и малкото, което е останало от дозата мисля, че е въпрос на време да се спре. Сега съм щастлива с чудесния ми приятел, търся си работа и съм изпълнена с вълшебни мечти и надежди. Благодаря на Господ за моето прекрасно семейство и добри приятели! Благодаря на Господ и за това, че ме срещна с Вени Бучкуджиева! Благодаря на Господ и за всичките добри хора, които прати в живота ми!

БЛАГОДАРЯ!!!

Аглика