Австралийски цветни есенции

Австралийските цветни есенции са вибрационни течности, които оказват благоприятно влияние върху психиката без никакви странични ефекти!

В съчетание с български цветя имат меко, но категорично въздействие върху психиката. Всяко от цветята има своя вибрация, която е подходяща за „лекуване” на различни нива и на различни неща. Подходящи са за всички възрасти и комбинирани по подходящ начин, наистина правят чудеса!

В практиката си Венета Бучкуджиева ги съчетава с български цветя (за адаптация). Има дълъг списък със симптоми, които се повлияват изключително благоприятно, както и редица емоционални състояния – мъка, болка, тъга, неудовлетвореност, гняв, безпомощност, страх. Изключителен помощник са в оздравяването и личностното израстване. Помагат за хармонизиране на партньорските взаимоотношения, взаимоотношенията родители-деца, дават мотивация, идейност, креативност.

Помагат в критични и шокови състояния. Подкрепят възстановяването след операции, както и пречистват тялото от последиците от рентген. Подпомагат взаимодействието в големи групи. Съдействат за придобиване на увереност и самочувствие, както и отварят сърцето за любовта и успеха.

По синергичен начин се съчетават с ХОЛОТРОПНО ДИШАНЕ и КОНСТЕЛАЦИИ и многократно засилват действието и ползите от двата метода.